Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Rinderfilet-Steaks (à ca. 180-200 g, 3 cm dick)
- 1 ¾ TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 Zweiglein Thymian, frisch
- Wasser bis zur Maximummarkierung
-
30
g Zitronensaft
of 1 gestr. TL Zitronensäure (siehe Tipp) - 50 g Schalotten, halbiert
-
1 - 2
Zweiglein Estragon, frisch, Blättchen abgezupft
of 1 TL Estragon, getrocknet - 50 g Weißwein, trocken
- ¾ - 1 EL Weißweinessig
- 200 g Butter, in Stücken und 1 EL zum Anbraten
- 4 Eidotter
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3363 kJ / 802 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 67 g
- Verzadigd vet
- 35 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 94 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3h 30min
Ossobuco sous-vide
13h
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2 godz. 25 min
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3 Std.
Boeuf Bourguignon
2 godz. 45 min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1h 20min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 godz. 50 min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 Std. 30 Min
Rindsfilet mit Knoblauch-Kräuterbutter
2 godz. 15 min
Rindsgulasch klassisch
3 godz. 20 min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 godz. 30 min