Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Eier (Größe M), kalt
- Wasser, zum Befüllen bis zur 1 l-Marke
- 2 Stängel Dill, frisch, Blättchen abgezupft
- 250 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
-
5
g Olivenöl, mit Zitronengeschmack
of 5 g Olivenöl - 1 TL rosa Pfefferbeeren
- ½ TL Salz
- 3 reife Avocados
- 30 g Sprossen, frisch, z. B. Radieschensprossen
- 6 Scheiben Toastbrot, getoastet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1678 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 435 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce Tatare
15min
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Mini Melanzani-Pizzen
55min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2h 30min
Exotische Pannacotta mit Garnelen
5h 50min
Gurkensalat mit Räucherforelle
30min
Marinierte Schwammerl in Öl
48h 30min
Klassisches Beefsteak Tatar
30min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1 Std. 15 Min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2 Std. 15 Min