Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Eier (Größe M), kalt
- Wasser, zum Befüllen bis zur 1 l-Marke
- 2 Stängel Dill, frisch, Blättchen abgezupft
- 250 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
-
5
g Olivenöl, mit Zitronengeschmack
of 5 g Olivenöl - 1 TL rosa Pfefferbeeren
- ½ TL Salz
- 3 reife Avocados
- 30 g Sprossen, frisch, z. B. Radieschensprossen
- 6 Scheiben Toastbrot, getoastet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1678 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 435 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caesar Salad mit Huhn
50min
Warmer Gemüsesalat mit pochierten Eiern
1h
Marinierte Schwammerl in Öl
48 Std. 30 Min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1h 15min
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
1h
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40 Min
Salat mit Garnelen, Räucherlachs und Avocadocreme
20 min
Scallops & Pea Puree
20 min
Orient Express
20 min
Traunseer Räucherfischmus
3h 30 min
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Rote-Rüben-Salat mit Granatapfelkernen
25 min