Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut (Sushiqualität)
- 100 g Sonnenblumenöl
- 40 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (1-2 cm)
- 1 EL Kapern, eingelegt
- 4 EL gemischte frische Kräuter (z. B. Petersilie, Minze, Basilikum, Koriander), Blättchen abgezupft
- 1 Ei (Größe M)
- 1 - 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Salz
- 2 TL Zitronensaft
- 100 g Naturjoghurt (3,6% Fett)
- 1 TL Senf
- 200 g Spargel, grün, in Stücken
- 100 g Vogerlsalat
- 1 TL rosa Pfefferbeeren, zerdrückt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1738 kJ / 416 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdbeer-Rhabarber-Dessert im Glas
30 min
Scallops & Pea Puree
20 min
Lachstatar mit Avocado und Ei
45 min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 Std. 40 Min
Saibling à la Saltimbocca mit Braterdäpfeln und Tomatensauce
1h
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1h
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1 godz. 5 min
Crostini "Tricolore"
35 min
Salat mit Garnelen, Räucherlachs und Avocadocreme
20 min
Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme
35 min
Lachstatar auf Avocadomus
15 min