Thermomix® Blade Cover nodig

Om dit recept te bereiden heb je Thermomix® Blade Cover nodig Meer informatie

Rindswangerl sous-vide, Parmesan-Erdäpfelpüree und Spinat
TM6

Rindswangerl sous-vide, Parmesan-Erdäpfelpüree und Spinat

4.4 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

Sous-vide Rindswangerl

  • 700 - 800 g Rindswangerl, in 4 Stücken (ca. 3 cm dick)
  • 400 g Bier, naturtrüb
  • 1 TL Salz
  • 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
  • 60 g Stangensellerie, in Stücken (3 cm)
  • 50 g Karotten, in Stücken (3 cm)
  • 60 g Zwiebeln, halbiert
  • 1500 g Wasser
  • 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)

Parmesan-Erdäpfelpüree und Fertigstellung

  • 30 g Parmesan, in Stücken
  • 1 Knoblauchzehe, halbiert
  • 20 g Olivenöl
  • 300 g Blattspinat, frisch
  • 1 ½ TL Salz
  • 1000 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (1 cm)
  • 280 g Wasser
    of 280 g Milch
  • 1 EL Dijonsenf
  • 2 - 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
  • 60 g Butter, in Stücken
  • 1 - 2 Prisen Muskat, gemahlen

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2742 kJ / 653 kcal
Eiwitten
44 g
Koolhydraten
45 g
Vetten
30 g
Verzadigd vet
13 g
Vezels
8 g
Natrium
1155 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten