Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sous-vide Rindswangerl
- 700 - 800 g Rindswangerl, in 4 Stücken (ca. 3 cm dick)
- 400 g Bier, naturtrüb
- 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 60 g Stangensellerie, in Stücken (3 cm)
- 50 g Karotten, in Stücken (3 cm)
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1500 g Wasser
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
Parmesan-Erdäpfelpüree und Fertigstellung
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 300 g Blattspinat, frisch
- 1 ½ TL Salz
- 1000 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (1 cm)
-
280
g Wasser
of 280 g Milch - 1 EL Dijonsenf
- 2 - 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 60 g Butter, in Stücken
- 1 - 2 Prisen Muskat, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2742 kJ / 653 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1155 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 Std. 30 Min
Geröstete Leber
30min
Coq au vin
3 Std.
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2 Std. 30 Min
Blunzenpackerl
50min
Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen
1 Std.
Eier in Dijonnaise
35min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 Std. 20 Min
Bifteki mit Zucchini-Paprika-Gemüse und Oregano
50min
Traunseer Räucherfischmus
3 Std. 30 Min
Boef Stroganoff
50min
Rindsgulasch klassisch
3 Std. 20 Min