Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 230 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett, (siehe Tipp)
-
250
g Schweinefleisch, sehnenfrei, (siehe Tipp)
of 250 g Kalbfleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 100 g Crushed Ice, (siehe Tipp)
- 70 g Wasser, kalt
- 5 - 10 g Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- Öl, zum einfetten
- 20 - 30 g Zwiebeln
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Weißwurst (siehe Tipp)
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 1469 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1424 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grobe Streichwurst
13h
Wiener Wurst
25 Std. 30 Min
Kochsalami
20h 30min
Pizza-Leberkäse
14 Std. 20 Min
Weisser Leberkäse
14 godz. 30 min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Camembertaufstrich
15 Min
Feine Streichwurst
14 godz. 30 min
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Käse-Leberkäse
14 Std. 15 Min
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min
Powidl
8u.