Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
-
300
g Faschiertes, gemischt
of 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 60 g rote Paprikaschoten
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Pikantwurst (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3248 kJ / 775 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 67 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 2508 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fleischstrudel für Suppe
40min
Bayerischer Leberkäse
14h 30 min
Grobe Streichwurst
13h
Weisse Bratwurstschnecke
14 Std.
Weißwurst im Glas
14h 30 min
Pizza-Leberkäse
14 Std. 20 Min
Weisser Leberkäse
14h 30 min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2u. 45min
Gebackene Leberknödel
2u.
Käse-Leberkäse
14h 15min
Salzburger Fleischkrapfen
1u. 30min
Feine Streichwurst
14h 30 min