Pikantwurst

Pikantwurst

3.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 14u. 10min
2 Stück

Ingrediënten

Vorbereitung (am Vortag)
  • Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett
    200 g
  • Faschiertes, gemischt
    300 g
    300 g Schweinefleisch, sehnenfrei
Zubereitung
  • rote Paprikaschoten
    60 g
  • Crushed Ice (siehe Tipp)
    180 - 280 g
  • Wasser kalt
    1070 g
  • Gewürz Compound für Pikantwurst (siehe Tipp)
    1 Päckchen
  • Öl zum Einfetten
  • Wasser warm
    1000 g

Voeding per 1 Stück

Calorieën 775 kcal / 3248 kJ
Eiwitten 43 g
Vetten 67 g
Koolhydraten 3 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 24 g
Natrium 2508 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...