Bayerischer Leberkäse

Bayerischer Leberkäse

4.2 118 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 14u. 30min
4 Portionen

Ingrediënten

Vorbereitung (am Vortag)
  • Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte (siehe Tipp), fett
    200 g
  • Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
    300 g
    300 g Faschiertes (vom Schwein)
Zubereitung
  • Öl zum Einfetten
  • Crushed Ice (siehe Tipp)
    80 g
  • Wasser kalt, etwas mehr zum Besprühen
    70 g
  • Zwiebeln (optioneel)
    20 - 30 g
  • Gewürz Compound Bayerischer Leberkäse (siehe Tipp)
    1 Päckchen

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1557 mg
Eiwitten 24 g
Calorieën 1214 kJ / 290 kcal
Vetten 21 g
Vezels 0.3 g
Koolhydraten 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...