Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett (siehe Tipp)
-
300
g Faschiertes, gemischt
of 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Extrawurst (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3223 kJ / 769 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 67 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 3024 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fleischstrudel für Suppe
40 min
Almbutter
40 min
Grobe Streichwurst
13 Std.
Leberreis
35 Min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 Std. 40 Min
Pikantwurst
14h 10min
Wiener Wurst
25h 30 min
Weisse Bratwurstschnecke
14h
Frühstücksfleisch im Glas
26 godz. 30 min
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min
Wurstknödel
1 Std. 20 Min