Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett (siehe Tipp)
-
300
g Faschiertes, gemischt
of 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Extrawurst (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3223 kJ / 769 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 67 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 3024 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Wiener Wurst
25h 30min
Grobe Streichwurst
13h
Pizza-Leberkäse
14h 20 min
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Gebackene Leberknödel
2 Std.
Almbutter
40min
Käse-Leberkäse
14h 15min
Feine Streichwurst
14h 30min
Rindsgulasch klassisch
3 godz. 20 min
Langos
1 godz. 55 min
Staubzucker
5min