Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g Zwiebeln, geviertelt
- 8 Knoblauchzehen, halbiert
- 2 TL Kümmel, ganz
- 2 EL Paprikapulver, edelsüß
- 4 EL Majoran, getrocknet
- 2 TL Salz
- 4 TL Zitronenschale, gerieben
- 2 EL Balsamico
- 2 EL Sonnenblumenöl
- 40 g Tomatenmark
- 1000 g Rindsgulaschfleisch (Wadschunken), von groben Sehnen befreit
- 1600 g Wasser
- 4 Rindsuppenwürfel (für je 0,5 l), zerkrümelt
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Chiliflocken, getrocknet
- 800 g Erdäpfel, festkochend, geschält
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 857 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 742 mg
Alternatieve recepten
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkraut
1 Std. 40 Min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Erdäpfelpüree (XXL)
1 Std. 40 Min
Menü: Gefülltes Brathenderl mit Erdäpfel-Vogerlsalat und Ölkuchen mit Marillen
1h 45min
Menü: Tafelspitz mit Semmelkren und Schnittlauchsauce; Mascarpone-Erdbeerdessert
1h 45min
Spargel mit Kartoffeln und Sauce Hollandaise
50 Min
Lasagne
1h 45min
Chili con Carne (XXL)
50 Min
Sutt (gekochte Erdäpfel mit Topfen und Käse)
40min
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1 godz.
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3h 45min
Rindsgulasch klassisch
3 godz. 20 min
Erdäpfelgulasch mit Würstchen (XXL)
1 godz. 30 min