Fleischrauggn mit Kräuterrahmsauce

Fleischrauggn mit Kräuterrahmsauce

4.1 15 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 45min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Roggenbrot altbacken, ohne Rinde, in Stücken (2 cm)
    100 g
  • Schalotten halbiert
    120 g
  • Knoblauchzehen halbiert
    3
  • Schweineschmalz
    3 - 4 EL
    3 - 4 EL Grammelschmalz
  • Faschiertes, gemischt
    500 g
  • Ei (Größe M)
    1
  • Salz
    2 TL
  • Basilikum, getrocknet
    1 TL
  • Bohnenkraut, getrocknet
    1 TL
  • Butter
    20 g
  • Weizenmehl, glatt
    20 g
  • Weißwein
    50 g
  • Rindsuppe (siehe Tipp)
    150 g
  • gemischte Kräuter, frisch (Estragon, Basilikum, Nudelminze, Kerbel, Liebstöckl), Blättchen abgezupft
    20 g
  • Zucker
    1 Prise
  • Sauerrahm
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 29 g
Calorieën 2262 kJ / 540 kcal
Vetten 38 g
Vezels 2.6 g
Verzadigd vet 16.1 g
Koolhydraten 19 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...