Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 170 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 210 g Faschiertes (vom Rind)
Zubereitung
- 30 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 30 g Wasser, kalt
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- ⅛ - ¼ TL Paprikapulver, edelsüß, geräuchert
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Wiener Wurst (siehe Tipp)
- 210 g Faschiertes (vom Schwein), gekühlt in Stücken (1 cm)
- 85 g Emmentaler Käse, in kleinen Würfeln (5-7 mm)
- Öl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3561 kJ / 852 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 67 g
- Verzadigd vet
- 28 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 5054 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schweinslungenbraten im Weckerl
1u. 45min
Grobe Streichwurst
13h
Kochsalami
20h 30min
Weisse Bratwurstschnecke
14 Std.
Paprika-Geflügel-Wurst
14h 30 min
Pizza-Leberkäse
14 Std. 20 Min
Altbayerischer Leberkäse
25u. 5min
Almbutter
40min
Speck-Käse-Stangerl
14h 45 min
Scharfer Würstelsenf
96u. 5min
Knoblauchgrundstock
1u.
Weizenbrot Betty
4 godz. 35 min