Altbayerischer Leberkäse

Altbayerischer Leberkäse

3.7 10 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 25u. 5min
4 Portionen

Ingrediënten

Vorbereitung (am Vortag)
  • Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett, (siehe Tipp)
    200 g
  • Rinderfaschiertes, mager
    300 g
Zubereitung
  • Öl zum Einfetten
  • Crushed Ice (siehe Tipp)
    60 g
  • Wasser kalt
    60 g
  • Gewürz Compound Bayerischer Leberkäse (siehe Tipp)
    1 Päckchen
  • Majoran, getrocknet
    1 EL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1549 mg
Eiwitten 24 g
Calorieën 1317 kJ / 315 kcal
Vetten 24 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...