
Apparaten en accessoires
Altbayerischer Leberkäse
Voorbereiding. 30min
Totaal 25u. 5min
4 Portionen
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
-
Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett, (siehe Tipp)200 g
-
Rinderfaschiertes, mager300 g
Zubereitung
-
Öl zum Einfetten
-
Crushed Ice (siehe Tipp)60 g
-
Wasser kalt60 g
-
Gewürz Compound Bayerischer Leberkäse (siehe Tipp)1 Päckchen
-
Majoran, getrocknet1 EL
Voeding per 1 Portion
Calorieën
315 kcal /
1317 kJ
Eiwitten
24 g
Vetten
24 g
Koolhydraten
2 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
9 g
Natrium
1549 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Leberkäse & Co
10 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk