Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett, (siehe Tipp)
- 300 g Rinderfaschiertes, mager
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 60 g Crushed Ice, (siehe Tipp)
- 60 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound Bayerischer Leberkäse (siehe Tipp)
- 1 EL Majoran, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1317 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 1549 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wurstknödel
1h 20min
Bayerischer Leberkäse
14u. 30min
Extrawurst
14u. 10min
Grobe Streichwurst
13h
Kochsalami
20u. 30min
Geflügelleberkäse
14h 15min
Pizza-Leberkäse
14u. 20min
Almbutter
40 Min
Käse-Leberkäse
14h 15min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7h 10 min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min
Feine Streichwurst
14u. 30min