Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Semmeln
- 150 g Hühnerleber
- 1 Ei (Größe M)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 450 kJ / 108 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fleischstrudel für Suppe
40 Min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1h 50 min
Ritschert
1h
Leberreis
35min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40 min
Steirischer Rindfleischsalat
1h
Steirisches Krenfleisch
2 Std. 45 Min
Schinkenrollen mit französischem Salat
1h 40 min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1h 15min
Extrawurst
14 godz. 10 min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1h 30 min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20 min