Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Semmeln
- 150 g Hühnerleber
- 1 Ei (Größe M)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 450 kJ / 108 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 min
Dukatenbuchteln mit Kanarimilch
1 Std. 50 Min
Geröstete Leber
30min
Schöpsernes
1 Std.
Gebackene Leberknödel
2 godz.
B'soffene Kapuziner
1 Std.
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50 min
Leberreis
35 min
Kärntner Reindling mit Vanillepudding
2u. 45min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 Std.
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20 min