Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Obstmix
- neutrales Öl zum Einfetten
- 20 g Butter, weich
- 280 g Äpfel, geschält und in Würfeln (1 cm)
- 2 TL Zitronensaft
- 30 - 40 g Feinkristallzucker (nach Geschmack)
- 280 g Marillen, gewaschen, in Würfeln
- 200 g Himbeeren
- 1 Msp. Vanille, gemahlen
Rührteig
- 3 Eier (Größe M)
- 125 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Feinkristallzucker
- 200 g Weizenmehl, glatt
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 TL Backpulver
- Staubzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1694 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Weingugelhupf "bsoffene Liesl"
5u. 40min
Sonntagsgugelhupf
1 Std. 5 Min
Caffè-Latte-Eislutscher mit Karamell
5 godz. 25 min
Haselnussbusserl
9hod. 30min
Orangen-Marillen-Kuchen im Glas
1 Std. 5 Min
Schmerstrudel
3 Std. 20 Min
Birnentorte
9h
Zwetschkenfleck
1 Std. 30 Min
Marillenkuchen
1 Std. 30 Min
Zupfbrot mit Knoblauch-Sonnenblumen-Kräuterpaste
2h
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 Min
Apfelkuchen mit Schaum
1 Std. 15 Min