Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hasenbrotteig
- 110 g Wasser
- 20 g frische Germ
- 1 TL Zucker
- 500 g Weizenmehl, universal, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 100 g Sauerrahm
- 100 g Sonnenblumenöl
- 1 TL Backpulver
- 1 TL Salz
Hasenfülle
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 5 schwarze Oliven, entkernt
- 200 g Topfen, 20% Fett
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
Fertigstellung
- 1 Ei, verquirlt
- 10 grüne Pfefferkörner, eingelegt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1324 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Erdäpfelpüree-Laibchen
55min
Sous-vide Erdbeeren mit weißem Schokomousse
1h 30min
Schoko-Kokos-Torte
3 Std. 10 Min
Spiegelei-Nester
1sa 20 dk
Erdbeer-Eispops
7 Std.
Bunny Chow (Brot mit Lammcurryfüllung)
3sa
Marillen-Himbeer-Zupfkuchen
2sa 50 dk
Pizzasonne
1 Std. 55 Min
Sesamriegel
30 dk
Zucchini-Nuss-Brownies
50min
Brombeertorte
4h 20min
Pizzakipferl
40 dk