Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2150 g Wasser
- 50 g Essig
- 40 g Zwiebelschalen, von gelben Zwiebeln (siehe Tipp)
- 2 TL Kurkuma, gemahlen
- 20 Eier, weiß oder hell
- 400 g Rotkraut, in Stücken
- Öl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 351 kJ / 84 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Dukatenbuchteln mit Kanarimilch
1h 50min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30min
Karamell-Schoko-Bites "riesig"
3h 30min
Ostereier orange gefärbt
55min
Ostereier hellblau gefärbt
55min
Menü: Rohkostsalat, Forelle mit Zitronenrisotto und Marmeladeküchlein
1h 15min
Menü: Gemüsecremesuppe, bunter Weizen mit Hendlbrust und Apfelkompott
50min
Eier blau färben
2h 30min
Grießpudding mit Apfelkompott
30min
Batzerlgugelhupf
2h 50min
Eier gelb färben
2h 30min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4h 35min