Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
-
300
g Faschiertes, gemischt
of 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 60 g Champignons in Scheiben, in der Dose
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Pikantwurst (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3241 kJ / 773 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 67 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 2599 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Budapester Wurstsalat
20 min
Feine Streichwurst
14h 30 min
Erdäpfelgulasch mit Würstchen (XXL)
1h 30min
Leberpastete im Glas
4 godz.
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3hod. 45min
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35 min
Gelber Fisolensalat
40min
Weisse Bratwurstschnecke
14 Std.
Paprika-Geflügel-Wurst
14h 30 min
Fruchtiges Tomatenketchup
2h 25min
Rindsgulasch klassisch
3h 20 min