Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
-
300
g Faschiertes, gemischt
of 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 60 g Champignons in Scheiben, in der Dose
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Pikantwurst (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3241 kJ / 773 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 67 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 2599 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Almbutter
40min
Wiener Wurst
25 Std. 30 Min
Käswurst
27h 30min
Weisse Bratwurstschnecke
14h
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Prime Ribs mit Honig-Rosmarin-Glasur und Erdäpfelgratin
6h 30min
Käse-Leberkäse
14 Std. 15 Min
Extrawurst
14h 10min
Schinkenaufstrich
10 Min
Wurstknödel
1 Std. 20 Min
Wurstaufstrich
10 Min