Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
-
300
g Faschiertes, gemischt
of 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 60 g Champignons in Scheiben, in der Dose
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Pikantwurst (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3241 kJ / 773 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 67 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 2599 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bayerischer Leberkäse
14u. 30min
Eierwurst
14u. 30min
Pikantwurst
14 godz. 10 min
Wiener Wurst
25h 30min
Paprika-Geflügel-Wurst
14u. 30min
Weißwurst im Glas
14u. 30min
Pizza-Leberkäse
14u. 20min
Almbutter
40min
Scharfer Würstelsenf
96u. 5min
Käse-Leberkäse
14h 15min
Heidelbeerjoghurt
13 godz.
Schafjoghurt
14 godz.