Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ¼ - ½ Bund frische Petersilie (siehe Tipps), Blättchen abgezupft
- ¼ - ½ Bund frisches Basilikum (siehe Tipps), Blättchen abgezupft
- 2 - 3 Zweige frischer Thymian, Blättchen abgezupft
- 2 - 3 Zweige frischer Rosmarin, Nadeln abgezupft
- 2 Stängel frischer Salbei, Blättchen abgezupft
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 2 trockene Semmeln, in Stücken
- Voeding
- per 1 Ganzes Rezept
- Calorieën
- 1473 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frühlingsaufstrich
20 Min
Alpendressing mit RUPP Feinster Streich Bergkäse
5min
Rote Grütze mit Weichseln
15min
Kräuterpaste
45min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45min
Kräutertopfen
15min
Knoblauchgrundstock
1h
Spätsommerkompott
3 godz. 5 min
Rote-Rüben-Senf
50min
Fruchtiges Tomatenketchup
2 Std. 25 Min
Orangenpaste
30min
Gemüseplatte mit Petersilien-Zitronensauce
50min