Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ¼ - ½ Bund frische Petersilie (siehe Tipps), Blättchen abgezupft
- ¼ - ½ Bund frisches Basilikum (siehe Tipps), Blättchen abgezupft
- 2 - 3 Zweige frischer Thymian, Blättchen abgezupft
- 2 - 3 Zweige frischer Rosmarin, Nadeln abgezupft
- 2 Stängel frischer Salbei, Blättchen abgezupft
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 2 trockene Semmeln, in Stücken
- Voeding
- per 1 Ganzes Rezept
- Calorieën
- 1473 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwiebelrelish
1u.
Apfel-Zwiebel-Marmelade mit Speck
1u. 15min
Pikantwurst
14 Std. 10 Min
Grobe Streichwurst
13h
Weißwurst im Glas
14h 30 min
Gebackene Leberknödel
2u.
Zucchini-Nektarinen-Relish
55 Min
Marillen-Paradeiser-Ketchup
505sa 10 dk
Kren, milchsauer vergoren
72u. 25min
Erdäpfelkas mit Rettich
40min
Suppengrundstock
20min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1u. 30min