Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 1 roter Spitzpaprika (ca. 70-100 g), in Stücken
- 1 - 2 eingelegte Pfefferoni, scharf, halbiert, nach Geschmack
- 15 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 1 - 1 ½ TL Zucker, nach Geschmack
- 1 Spritzer Zitronensaft
-
100
g Dijonsenf
of 100 g Estragonsenf
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 237 kJ / 57 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blunzenpackerl
50 min
Kapern-Ei Aufstrich
25 min
Paradeiser-Chili-Sauce
1 godz.
Camembertaufstrich
15 min
Kräuter-Aioli, light
5min
Wurstaufstrich
10 dk
Gorgonzola-Aufstrich
5min
Lachs-Ei-Aufstrich
30 min
Frischkäse-Senf-Creme
10 dk
Rote Grillsauce für Fleisch und Geflügel
10 dk
Liptauer
15 min
Thunfischaufstrich
10 dk