Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte (siehe Tipp), fett
- 300 g Kalbfleisch (siehe Tipp)
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 80 g Crushed Ice, siehe Tipp
- 70 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für weißen Leberkäse (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1051 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1570 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1 Std. 30 Min
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min
Extrawurst
14 Std. 10 Min
Frühstücksfleisch im Glas
26h 30min
Weißwurst im Glas
14 Std. 30 Min
Grobe Streichwurst
13 Std.
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Leberkäse Torte
14h 40min
Geflügelleberkäse
14 Std. 15 Min
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Rehragout mit Serviettenknödel
1 Std. 25 Min
Käse-Leberkäse
14 Std. 15 Min