Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 460 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett, in Stücken 2 cm, (siehe Tipp)
- 90 g Schweineleber, sehnenfrei
Zubereitung
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Streichwurst (siehe Tipp)
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Wasser
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 2736 kJ / 653 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 59 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 2015 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Almbutter
40 min
Leberreis
35 min
Kochsalami
20h 30min
Weißwurst im Glas
14h 30min
Pizza-Leberkäse
14h 20min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2u. 45min
Frühstücksfleisch im Glas
26 Std. 30 Min
Knoblauchgrundstock
1h
Feine Streichwurst
14h 30min
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Extrawurst
14h 10min
Bayerischer Leberkäse
14h 30min