Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 170 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 210 g Faschiertes (vom Rind)
Zubereitung
- 130 - 230 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1030 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Wiener Wurst (siehe Tipp)
- 210 g Faschiertes (vom Schwein), gekühlt in Stücken (1 cm)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3512 kJ / 839 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 71 g
- Verzadigd vet
- 26 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 2532 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min
Eierwurst
14 godz. 30 min
Champignonwurst
14 Std.
Extrawurst
14 Std. 10 Min
Frühstücksfleisch im Glas
26h 30min
Kochsalami
20h 30min
Geflügelleberkäse
14h 15min
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2u. 45min
Almbutter
40 min
Feine Streichwurst
14 godz. 30 min
Rehragout mit Serviettenknödel
1h 25 min