Wiener Wurst

Wiener Wurst

4.2 5 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 25u. 30min
2 Stück

Ingrediënten

Vorbereitung (am Vortag)
  • Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett
    170 g
  • Faschiertes (vom Rind)
    210 g
Zubereitung
  • Crushed Ice (siehe Tipp)
    130 - 230 g
  • Wasser kalt
    1030 g
  • Gewürz Compound für Wiener Wurst (siehe Tipp)
    1 Päckchen
  • Faschiertes (vom Schwein) gekühlt in Stücken (1 cm)
    210 g
  • Öl zum Einfetten
  • Wasser warm
    1000 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Stück

Natrium 2532 mg
Eiwitten 52 g
Calorieën 3512 kJ / 839 kcal
Vetten 71 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 26 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...