Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
-
300
g Faschiertes, gemischt
of 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 1 Ei, hartgekocht
- 40 g rote Paprikaschoten
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Pikantwurst (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3411 kJ / 814 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 70 g
- Verzadigd vet
- 25 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 2527 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leberpastete im Glas
4h
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 godz. 40 min
Extrawurst
14h 10min
Wiener Wurst
25h 30min
Grobe Streichwurst
13h
Paprika-Geflügel-Wurst
14 godz. 30 min
Whisky-Karamelllikör
1h 30min
Flüssiges Karamell
35 min
Kräutertee mit Biscotti
2h
Almkaffee
25 min
Feine Streichwurst
14 godz. 30 min