Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 200 g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
- 100 g Kalbfleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für weiße Bratwurst (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1810 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1983 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wiener Wurst
25 godz. 30 min
Frühstücksfleisch im Glas
26 godz. 30 min
Grobe Streichwurst
13h
Kochsalami
20 Std. 30 Min
Weißwurst im Glas
14 Std. 30 Min
Pizza-Leberkäse
14 godz. 20 min
Weisser Leberkäse
14 Std. 30 Min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Sauerkraut, wild fermentiert
336 godz. 45 min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2sa 40 dk