Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Eier (Größe M)
- 1 ¼ TL Salz, etwas mehr für den Fisch
- 200 g Wasser, kalt (oder Eiswasser)
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g Weizenmehl, glatt
- ½ TL Backpulver
- 300 - 400 g Fischfilets (z. B. Kabeljau)
-
300
g Butterschmalz
of 300 g Frittierfett - Limettensaft zum Beträufeln
- 1 - 2 EL Maisstärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1555 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 863 mg
Alternatieve recepten
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1h 10min
Brandteigtorte mit Vanillecreme und frischen Beeren
2h 10min
Asiatisches Schmorfleisch
2h 30min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3h 30min
Pizza mit Fleischbällchen, scharfer roter Sauce, Scamorza und Paprika
3h 30min
Extrawurst
14 Std. 10 Min
Menü: Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme; Mandelpudding
1h 20min
Weisse Bratwurstschnecke
14 godz.
Glasierte Spareribs
6 godz. 30 min
Jack-o'-lantern gefüllte Paprika
1h 30min
Frittierte Hühnernuggets
30 min
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar)
40min