Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 140 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 140 g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
- 100 g Kalbfleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 70 g Crushed Ice, (siehe Tipp)
- 50 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für weiße Bratwurst (siehe Tipp)
- 150 g Faschiertes, in Stücken (1 cm), gekühlt
- 1 EL Majoran, getrocknet
- Öl zum EInfetten und Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1476 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1491 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schweinsrollbraten italienischer Art (Porchetta) mit überbackenen Gemüse
2 Std. 45 Min
Lamm mit Spargel-Erdäpfel-Püree
5 Std.
Hendl in BBQ-Sauce und Maisbrot
3h 25min
Braten aus Erdäpfelpüree und Faschiertem
1 Std. 10 Min
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3 godz. 45 min
Karpfengulasch
55 min
Geröstete Leber
30 min
Kümmelbraten mit Serviettenknödeln und Erdäpfelsalat
3h 10 min
Linzer Seidenknödel
50 Min
Grammelpogatscherl
1 Std. 10 Min
Frittierte Hühnernuggets
30 min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 Std. 40 Min