Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 140 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 140 g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
- 100 g Kalbfleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 70 g Crushed Ice, (siehe Tipp)
- 50 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für weiße Bratwurst (siehe Tipp)
- 150 g Faschiertes, in Stücken (1 cm), gekühlt
- 1 EL Majoran, getrocknet
- Öl zum EInfetten und Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1476 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1491 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Piri Piri-Hendl mit Gemüsesalat
7 godz. 20 min
Steinpilze sous-vide
30min
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3 godz. 45 min
Champignonwurst
14 Std.
Coq au vin
3h
Rindfleischrouladen mit Rotkraut (XXL)
2h 10min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2h 30 min
Gewürzpaste Asia Style
1h
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Gewürzreis
25 min
Prime Ribs mit Honig-Rosmarin-Glasur und Erdäpfelgratin
6h 30min