Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lachsforellenfilets sous-vide
- 800 g Lachsforellenfilets, ohne Haut (4 Filets)
- 2 EL natives Olivenöl extra
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 10 - 12 frische Basilikumblätter
- 1500 g Wasser
Gemüsebeilage
- 30 g natives Olivenöl extra
- 300 g Zucchini, in Würfeln (2 cm)
- 70 g Zwiebeln, in Spalten
- 2 Prisen Salz
- 20 Cherrytomaten, halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1454 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 326 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Geröstete Leber
30min
Americano
5 min
Fruchtpudding (aus Resten)
25 min
Piri Piri-Hendl mit Gemüsesalat
7 godz. 20 min
Spanischer Brunch
1h 35 min
Heidelbeer-Cheesecake-Eis
15h
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8h 45min
Eisalat mit Räucherforelle
20 min
Kalbsbries mit Weißweinsauce
3h
Welsfilet mit Kräuter-Nuss-Haube auf Paprikagemüse
50min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30 min
Hühnerfilets mit Erdbeersalsa
55min