
Apparaten en accessoires
Lachsforelle sous-vide mit Gemüse
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 Portionen
Ingrediënten
Lachsforellenfilets sous-vide
-
Lachsforellenfilets, ohne Haut (4 Filets)800 g
-
natives Olivenöl extra2 EL
-
Salz4 Prisen
-
weißer Pfeffer, gemahlen4 Prisen
-
frische Basilikumblätter10 - 12
-
Wasser1500 g
Gemüsebeilage
-
natives Olivenöl extra30 g
-
Zucchini in Würfeln (2 cm)300 g
-
Zwiebeln in Spalten70 g
-
Salz2 Prisen
-
Cherrytomaten halbiert20
Voeding per 1 Portion
Calorieën
347 kcal /
1454 kJ
Eiwitten
41 g
Vetten
18 g
Koolhydraten
4 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
4 g
Natrium
326 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Sous-vide
20 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk