Lachsforelle sous-vide mit Gemüse

Lachsforelle sous-vide mit Gemüse

3.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 Portionen

Ingrediënten

Lachsforellenfilets sous-vide
  • Lachsforellenfilets, ohne Haut (4 Filets)
    800 g
  • natives Olivenöl extra
    2 EL
  • Salz
    4 Prisen
  • weißer Pfeffer, gemahlen
    4 Prisen
  • frische Basilikumblätter
    10 - 12
  • Wasser
    1500 g
Gemüsebeilage
  • natives Olivenöl extra
    30 g
  • Zucchini in Würfeln (2 cm)
    300 g
  • Zwiebeln in Spalten
    70 g
  • Salz
    2 Prisen
  • Cherrytomaten halbiert
    20

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 326 mg
Eiwitten 41 g
Calorieën 1454 kJ / 347 kcal
Vetten 18 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...