Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
-
390
g Geflügelfleisch (Keule von Pute oder Huhn), ausgelöst, ohne Knochen, ohne Haut, sehenfrei
of 390 g Hendlbrustfilets, ohne Haut oder Putenbrustfilets, ohne Haut -
130
g Sonnenblumenöl, (siehe Tipp)
of 130 g Rapsöl
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 70 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 60 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Geflügelleberkäse (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2436 kJ / 582 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 56 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1538 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Almbutter
40min
Kochsalami
20h 30min
Weisse Bratwurstschnecke
14h
Weißwurst im Glas
14h 30min
Leberkäse Torte
14 Std. 40 Min
Weisser Leberkäse
14h 30min
Eierwurst
14h 30min
Feine Streichwurst
14h 30min
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Käse-Leberkäse
14h 15min
Extrawurst
14h 10min
Bayerischer Leberkäse
14h 30min