Geflügelleberkäse

Geflügelleberkäse

3.9 20 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 14u. 15min
4 Portionen

Ingrediënten

Vorbereitung (am Vortag)
  • Geflügelfleisch (Keule von Pute oder Huhn), ausgelöst, ohne Knochen, ohne Haut, sehenfrei
    390 g
    390 g Hendlbrustfilets, ohne Haut, oder Putenbrustfilets, ohne Haut
  • Sonnenblumenöl (siehe Tipp)
    130 g
    130 g Rapsöl
Zubereitung
  • Öl zum Einfetten
  • Crushed Ice (siehe Tipp)
    70 g
  • Wasser kalt
    60 g
  • Gewürz Compound für Geflügelleberkäse (siehe Tipp)
    1 Päckchen

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1538 mg
Eiwitten 20 g
Calorieën 2436 kJ / 582 kcal
Vetten 56 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraten 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...