Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
-
390
g Geflügelfleisch (Keule von Pute oder Huhn), ausgelöst, ohne Knochen, ohne Haut, sehenfrei
of 390 g Hendlbrustfilets, ohne Haut oder Putenbrustfilets, ohne Haut -
130
g Sonnenblumenöl, (siehe Tipp)
of 130 g Rapsöl
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 70 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 60 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Geflügelleberkäse (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2436 kJ / 582 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 56 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1538 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Confierter Knoblauch
27 Std. 15 Min
Extrawurst
14 Std. 10 Min
Wiener Wurst
25h 30min
Grobe Streichwurst
13h
Pizza-Leberkäse
14 Std. 20 Min
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Weisser Leberkäse
14h 30min
Pitabrote
2h
Almbutter
40 Min
Käse-Leberkäse
14 Std. 15 Min
Feine Streichwurst
14h 30min