
Apparaten en accessoires
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 45min
4 Gläser
Ingrediënten
-
Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte (siehe Tipp)400 g
-
Wasser1200 g
-
Karotten geschält80 g
-
Zwiebeln60 g
-
Essiggurkerl25 g
-
Gewürz Compound für Sülzwurst1 Päckchen
-
heller Essig10 - 20 g
Voeding per 1 Glas
Calorieën
187 kcal /
778 kJ
Eiwitten
24 g
Vetten
9 g
Koolhydraten
2 g
Verzadigd vet
3 g
Natrium
1152.3 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Wurst & Co
20 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk