Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 170 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 210 g Faschiertes (vom Rind)
Zubereitung
- 130 - 230 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1030 g Wasser, kalt
- 20 - 30 g Zwiebeln
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Kochsalami (siehe Tipp)
- 210 g Faschiertes (vom Schwein), gekühlt in Stücken (1 cm)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3525 kJ / 842 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 71 g
- Verzadigd vet
- 26 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 2903 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Champignonwurst
14h
Wiener Wurst
25h 30 min
Frühstücksfleisch im Glas
26h 30 min
Grobe Streichwurst
13h
Feine Streichwurst
14h 30min
Weisse Bratwurstschnecke
14h
Weißwurst im Glas
14h 30min
Geflügelleberkäse
14h 15min
Pizza-Leberkäse
14h 20min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Scharfer Würstelsenf
96h 5min