Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 1 ½ TL Pfefferkörner, schwarz
- 2 TL Salz, unjodiert
- 1 TL Kümmel, ganz
- 20 g Haselnüsse, geröstet
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 160 g Äpfel, geschält, entkernt, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 2 Wacholderbeeren
- 650 g Speck, roh, unbehandelt (grüner Speck), gewürfelt (1-2 cm), kalt, (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 4000 kJ / 956 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 74 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Leberpastete im Glas
4 godz.
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2h 40min
Frühstücksfleisch im Glas
26 Std. 30 Min
Grobe Streichwurst
13h
Kochsalami
20 Std. 30 Min
Paprika-Geflügel-Wurst
14 godz. 30 min
Weisser Leberkäse
14 godz. 30 min
Fruchtiges Tomatenketchup
2 godz. 25 min
Böhmische Knödel
1 Std. 10 Min
Gsiberger Leberpastete
3h 30min
Scharfer Würstelsenf
96 Std. 5 Min
Schinkenaufstrich Teewurst-Style
10min