Apparaten en accessoires
Kirschensuppe
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 30min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Zucker30 - 50 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Zimt, gemahlen1 Msp.
-
Speisestärke1 ½ EL
-
Wasser (siehe Variation)400 g
-
frische Kirschen entkernt450 g
-
Butter10 g
-
Bio-Zitrone1
-
Schlagobers200 - 250 g
-
Schokoladenraspel2 - 3 TL
-
frische Kirschen zur Dekoration6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
984 kJ /
235 kcal
Vetten
15 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Alles in Butter - Vorarlberg
13 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Gurkenkaltschale
2u. 15min
Grüne Grütze
15min
Birnen- und Apfelkompott (XXL)
3u.
Beerenkaltschale mit Schneeklößchen
3u.
Rote Grütze
30min
Spätsommerkompott
3u. 5min
Kirschenkompott
1u. 35min
Apfel-Zwiebel-Schmalz
45min
Holunderbeersuppe mit Grießklößchen
1u. 15min
Quittenmus
1u. 45min
Apfelpudding
25min
Omas Apfelkompott
20min