Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 50 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Msp. Zimt, gemahlen
- 1 ½ EL Speisestärke
- 400 g Wasser (siehe Variation)
- 450 g frische Kirschen, entkernt
- 10 g Butter
- 1 Bio-Zitrone
- 200 - 250 g Schlagobers
- 2 - 3 TL Schokoladenraspel
- 6 frische Kirschen zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 984 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Omas Apfelkompott
20min
Cremiger Erdäpfelsalat mit Apfel und Stangensellerie
1h
Apfelpudding
25min
Ostereier gelb gefärbt
55min
Rhabarberkompott mit Erdbeersud
1h 30min
Erdbeereis
5 Min
Hexenschaum
35min
Birnenkompott mit Safran
3 Std.
Apfel-Zwiebel-Schmalz
45min
Omas Apfelkompott mit Honig
20min
Suppentopf mit Bratwurst
45min
Holunderbeersuppe mit Grießklößchen
1h 15min