Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Äpfel, säuerlich, entkernt, geschält, in Stücken (4 cm)
- 15 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 30 g Zucker
- ¼ TL Lebkuchengewürz
- 10 g Butter
- 300 g Apfelsaft
- 1 Packung Vanillepuddingpulver
- 1 - 2 EL Mandelblättchen (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 471 kJ / 113 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 24 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Haferflockensuppe
20 min
Weißes Topfen-Mousse
1h 10min
Zwetschken-Heidelbeermarmelade & Apfel-Kürbismarmelade (XXL)
1h
Fruchtpudding (aus Resten)
25 min
Apfel-Radieschen-Salat mit Joghurt
15min
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1h 15min
Himbeerpudding
35 min
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
20 min
Hexenschaum
35 min
Faule Weiber Suppe
10min
Omas Apfelkompott mit Honig
20 min
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1h 25min