Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 300 g Geflügelfleisch (Keule von Pute oder Huhn), ausgelöst, ohne Haut, sehenfrei
-
200
g Sonnenblumenöl, (siehe Tipp)
of 200 g Rapsöl
Zubereitung
- 170 - 270 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1060 g Wasser, kalt
- 20 - 30 g Zwiebeln
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Geflügelwurst (siehe Tipp)
- 30 - 40 g roter Paprika, in Stücken (1-2 cm)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 4819 kJ / 1151 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 110 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 3026 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kraut mit Karotten fermentiert (mit Gemüsestyler)
168u. 30min
Champignonwurst
14 Std.
Wiener Wurst
25h 30 min
Frühstücksfleisch im Glas
26u. 30min
Grobe Streichwurst
13h
Kochsalami
20u. 30min
Menü: Champignoncremesuppe und gefüllte Paprika mit Reis und Tomatensauce
1 godz. 5 min
Apfel-Zwiebel-Schmalz
45 Min
Sauerkraut, wild fermentiert
336u. 45min
Fleischrauggn mit Kräuterrahmsauce
45 Min
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2h 45 min
Quark
15 Std. 30 Min