Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 300 g Geflügelfleisch (Keule von Pute oder Huhn), ausgelöst, ohne Haut, sehenfrei
-
200
g Sonnenblumenöl, (siehe Tipp)
of 200 g Rapsöl
Zubereitung
- 170 - 270 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1060 g Wasser, kalt
- 20 - 30 g Zwiebeln
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Geflügelwurst (siehe Tipp)
- 30 - 40 g roter Paprika, in Stücken (1-2 cm)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 4819 kJ / 1151 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 110 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 3026 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butter, selbst gemacht
10 Min
Süßes Püree aus Trockenfrüchten
8 Std. 10 Min
Curry-Putenbrust-Aufschnitt
1h 40min
Italienischer Brunch
1h 50min
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3h 45 min
Eierwurst
14h 30min
Champignonwurst
14h
Pikantwurst
14 Std. 10 Min
Käswurst
27h 30min
Almbutter
40min
Paradeiser-Chili-Sauce
1h
Fruchtiges Tomatenketchup
2h 25 min