Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 300 g Geflügelfleisch (Keule von Pute oder Huhn), ausgelöst, ohne Haut, sehenfrei
-
200
g Sonnenblumenöl, (siehe Tipp)
of 200 g Rapsöl
Zubereitung
- 170 - 270 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1060 g Wasser, kalt
- 20 - 30 g Zwiebeln
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Geflügelwurst (siehe Tipp)
- 30 - 40 g roter Paprika, in Stücken (1-2 cm)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 4819 kJ / 1151 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 110 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 3026 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Erdäpfelpüree (XXL)
1h 40min
Pikantwurst
14h 10min
Wiener Wurst
25 godz. 30 min
Käswurst
27 Std. 30 Min
Kochsalami
20h 30min
Weisse Bratwurstschnecke
14 Std.
Rindfleischrouladen mit Rotkraut (XXL)
2 Std. 10 Min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Gulaschsuppe (XXL)
2 godz.
Joghurt griechische Art
13 Std.
Feine Streichwurst
14h 30min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4 godz.