Apparaten en accessoires
Gerstenbackmalz
Voorbereiding. 30min
Totaal 50u. 50min
200 g
Ingrediënten
-
Gerstenkörner (Nacktgerste), unbehandelt (siehe Tipp)200 g
-
Wasser zum Spülen und Einweichen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
12 g
Calorieën
1415 kJ /
338 kcal
Vetten
2 g
Vezels
9 g
Koolhydraten
64 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Brot backen
70 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Kosaken-Doppelbrot
14u. 30min
Rustikales Brotgewürz
5min
Sauerteigpulver
24u. 10min
Apfel-Weizensauerteig
48u. 20min
Roggensauerteig
96u. 20min
Erdäpfelpolster
14u. 40min
Wachauer Laberl
15u. 20min
Oberländer
14u. 30min
Kommissbrot
15u. 30min
Zwirbel-Graubrot
16u.
Roggen-Schmalz-Brot
16u. 10min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16u. 45min