Apparaten en accessoires
Gerstenbackmalz
Voorbereiding. 30min
Totaal 50u. 50min
200 g
Ingrediënten
-
Gerstenkörner (Nacktgerste), unbehandelt (siehe Tipp)200 g
-
Wasser zum Spülen und Einweichen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
12 g
Calorieën
1415 kJ /
338 kcal
Vetten
2 g
Vezels
9 g
Koolhydraten
64 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Brot backen
70 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Klassisches Brotgewürz, grob geschrotet
5min
Rustikales Brotgewürz
5min
Sauerteigpulver
24u. 10min
Apfel-Weizensauerteig
48u. 20min
Roggensauerteig
96u. 20min
Möhren-Körner-Brote
15u.
Kommissbrot
15u. 30min
Roggen-Schmalz-Brot
16u. 10min
Erdäpfelpolster
14u. 40min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14u. 30min
Brotbrösel
24u.
Roggenmischbrot ohne Hefe
16u. 45min