Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Äpfel, unbehandelt, sehr reif und saftig (siehe Tipp)
- 150 g Wasser (ca. 30°C)
- 200 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 750 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brot Venezia
17h 10min
Oberländer
14h 30min
Roggen-Schmalz-Brot
16h 10min
Gerstenbackmalz
50 Std. 50 Min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Sauerteigpulver
24 Std. 10 Min
Roggensauerteig
96u. 20min
Baguettes parisiennes
15 godz. 30 min
Buttermilchbrot
18 godz.
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14h 30min