Apparaten en accessoires
Apfel-Weizensauerteig
Voorbereiding. 20min
Totaal 48u. 20min
400 g
Ingrediënten
-
Äpfel unbehandelt, sehr reif und saftig (siehe Tipp)2
-
Wasser (ca. 30°C)150 g
-
Weizenmehl Type 550 oder 700200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
5 g
Calorieën
750 kJ /
179 kcal
Vetten
1 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
37 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Brot backen
70 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Gerstenbackmalz
50u. 50min
Sauerteigpulver
24u. 10min
Roggensauerteig
96u. 20min
Brot Venezia
17u. 10min
Buttermilchbrot
18u.
Kommissbrot
15u. 30min
Roggen-Schmalz-Brot
16u. 10min
Erdäpfelpolster
14u. 40min
Zwirbel-Graubrot
16u.
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14u. 30min
Oberländer
14u. 30min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16u. 45min