Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quellstück
- 30 g Sesam
- 30 g Sonnenblumenkerne
- 1 TL Salz (ca. 5 g)
- 60 g Wasser
Weizensauerteig
- 200 g Wasser und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Anstellgut (Weizensauerteig)
- 200 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 150 g Bier, hell, kalt
- 200 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 10 g frische Hefe
- 100 g Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 1 TL Salz (ca. 5 g)
- 40 g Röstzwiebeln
- 1 TL Paprika edelsüß
Gewürz-Käse-Mischung und Fertigstellung
- 30 g Emmentaler, in Stücken
- 15 g Sesam
- ½ TL Paprika edelsüß
- 10 g Röstzwiebeln
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2111 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 10.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Möhren-Körner-Brote
15 Std.
Speck-Käse-Stangerl
14u. 45min
Dinkel-Wolke
16 Std. 30 Min
Zwirbel-Graubrot
16 Std.
Schweizer Rustico
25 godz. 20 min
Dinkelsemmerl
14 Std. 30 Min
Wurzelbrote, gefüllt
23h
Kosaken-Doppelbrot
14 Std. 30 Min
Baguettes Rustica
15 Std.
Müsliweckerl
15 Std. 30 Min
Baguettes
15 Std.