Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Weizensauerteig
- 150 g Wasser
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 15 g Anstellgut (Weizensauerteig)
Hauptteig
- 210 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 350 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 15 g Olivenöl
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2653 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 122 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schweizer Rustico
25sa 20 dk
Erdäpfelpolster
14h 40min
Brot Venezia
17 Std. 10 Min
Oberländer
14 godz. 30 min
Wurzelbrote, gefüllt
23 Std.
Dinkel-Wolke
16 Std. 30 Min
Sauerteigpulver
24 Std. 10 Min
Apfel-Weizensauerteig
48 godz. 20 min
Vinschgerl
14sa
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Möhren-Körner-Brote
15 Std.
Wachauer Laberl
15h 20min