Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Weizensauerteig
- 150 g Wasser
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 15 g Anstellgut (Weizensauerteig)
Hauptteig
- 210 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 350 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 15 g Olivenöl
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2653 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 122 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguettes parisiennes
15 godz. 30 min
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Weißbrot
15 Std.
Zwirbel-Graubrot
16h
Schweizer Rustico
25h 20min
Oberländer
14 Std. 30 Min
Wurzelbrote, gefüllt
23h
Wachauer Laberl
15 godz. 20 min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16 Std. 40 Min
Apfel-Weizensauerteig
48 Std. 20 Min
Brot Venezia
17u. 10min
Baguettes
15 Std.