Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g griechisches Joghurt (10% Fett)
- 2 TL Salz
- 6 Paprikaschoten (gelb, rot, orange)
- 3 kleine Zucchini
- 1 Melanzani
- 6 Knoblauchzehen
- 6 Schalotten, halbiert
- 300 g Wasser
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 40 g Rotweinessig
- 400 g Olivenöl, etwas mehr zum Garnieren
- 3 Zweiglein Rosmarin, frisch, etwas mehr zum Garnieren
- 3 Lorbeerblätter, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1372 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Weinblätter mit Hirsefüllung und Joghurtsauce
2h
Kebab mit Wels und Garnelen und Kräuterreis
3 Std.
Pitabrote
2h
Bier-Ähren
14 Std.
Zwetschkenknödel mit Nussbröseln (vegan)
1h 15min
Teigtascherl mit Spinatfülle und Basilikumpesto (vegan)
1h 40min
Wildkräuter-Ravioli auf Brennnesselspinat
1 Std. 50 Min
Knusprige Spargelröllchen mit Asia-Sauce
1 Std.
Fermentierter Himbeer-Shrub
128 Std.
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1 Std.
Baguettes
15h
Baguettes Rustica
15h