Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 100 g Ziegenfrischkäse
- 50 g Butter, in Stücken
-
50
g Ziegenmilch
of 50 g Milch - 250 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 1 TL Weinstein-Backpulver
- ½ TL Salz
- 1 Ei
Rhabarberfülle
- 140 g Rhabarber, in Stücken
- 20 g Tomatenmark
- 1 TL frischer Thymian, Blättchen abgezupft
- ½ TL Salz
- 1 Msp. Cayennepfeffer, gemahlen
- 60 g Gelierzucker 2:1
Fertigstellung
- ½ TL Zucker
- ½ TL Salz
- ½ TL Thymian, getrocknet
- 1 Ei
- Weizenmehl, glatt, für die Arbeitsfläche
- 100 g Ziegenweichkäse (z.B. Picandou)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 839 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Rhabarber-Erdbeer-Tarte
1 godz.
Lammfilets im Bärlauchbiskuit
1 godz.
Melanzani-Kichererbsen-Röllchen
1 godz.
Zwiebel-Ricotta-Küchlein mit Salbei
1 godz.
Limoncello-Tartelettes
3h 15min
Geschmorter Weinbergpfirsich mit Lavendeleis
6 Std.
Ziegenkäse-Törtchen im Möhrenmantel
50 Min
Spargel-Erdbeer-Salat
1 godz. 35 min
Herzhafter Rotkohl-Birnen-Strudel
2 godz. 40 min
Auberginen-Käse-Törtchen mit karamellisierten Zwiebeln
1h 15min
Kürbisravioli mit Salbei-Walnuss-Öl
1h 15min
Steinbuttfilet auf lauwarmem Rote-Bete-Apfel-Salat mit Kartoffelgröstel
1 godz.