Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorteig/Biga
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 70 g Wasser (lauwarm)
- 130 g Dinkelmehl Type 630 oder 700
Roggensauerteig
- 130 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 100 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
Hauptteig
- 190 g Wasser und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 400 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 20 g Honig
- 30 g Butter, in Stücken
- 2 TL Thymian
- Öl zum Bearbeiten
- 2 Birnen, festfleischig
- 24 Scheiben Bacon, dünn geschnitten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1449 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brot Venezia
17h 10min
Dinkel-Honig-Ringe
17 godz. 40 min
Wurzelbrote, gefüllt
23h
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Nussknacker
15 godz. 30 min
Kürbisbrote mit Kirschen
15 Std. 40 Min
Baguettes parisiennes
15 godz. 30 min
Baguettes Rustica
15 godz.
Möhren-Körner-Brote
15 godz.
Pain de Campagne (Französisches Landbrot)
76h
Körnerbrötchen mit Erdnüssen
3 Std. 40 Min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min