Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Weizensauerteig
- 150 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 250 g Wasser, kalt
- 350 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
Füllung und Fertigstellung
- 50 g Hartkäse (z.B. Bergkäse), in Stücken
- 30 g Oliven, entsteint, halbiert
- 50 g Walnusshälften, grob gehackt
- Wasser zum Bearbeiten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 4891 kJ / 1201 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 185 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguettes parisiennes
15 godz. 30 min
Speck-Käse-Stangerl
14h 45min
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Dinkel-Wolke
16h 30min
Bier-Ähren
14 Std.
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min
Wachauer Laberl
15 godz. 20 min
Gewürzbrot
16h 30min
Brot Venezia
17u. 10min
Baguettes
15 Std.
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 Std. 30 Min
Buttermilchbrot
18 Std.