Brot Venezia
TM6 TM5

Brot Venezia

4.2 (160 beoordelingen)

Ingrediënten

Weizensauerteig

  • 150 g Wasser
  • 15 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
  • 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700

Hauptteig

  • 175 g Wasser, kalt
  • 300 g Hartweizengrieß, fein, (siehe Tipp) und etwas mehr zum Bearbeiten
  • 5 g frische Hefe
  • 2 TL Salz (10-12 g)
  • 4 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten

Voeding
per 1 Scheibe
Calorieën
349 kJ / 83 kcal
Eiwitten
3 g
Koolhydraten
13 g
Vetten
3 g
Verzadigd vet
0 g
Vezels
1.8 g
Natrium
190 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten