Apparaten en accessoires
Roggensauerteig
Voorbereiding. 20min
Totaal 96u. 20min
550 g
Ingrediënten
-
Roggenkörner100 g
-
Roggenmehl Type 1150 oder 960150 g
-
Wasser (ca. 35°C)300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 100 g
Eiwitten
4 g
Calorieën
587 kJ /
158 kcal
Vetten
1 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
29 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Brot backen
70 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Sauerteigpulver
24u. 10min
Apfel-Weizensauerteig
48u. 20min
Buttermilchbrot
18u.
Zwirbel-Graubrot
16u.
Roggen-Schmalz-Brot
16u. 10min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16u. 40min
Kosaken-Doppelbrot
14u. 30min
Wachauer Laberl
15u. 20min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16u. 45min
Kommissbrot
15u. 30min
Gewürzbrot
16u. 30min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14u. 30min