![Kartoffel-Walnuss-Brot Kartoffel-Walnuss-Brot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4cea58e7-ac22-4ced-94e0-6356e32f10ed/Derivates/c2ff1b1e-464d-4ff8-b4eb-bedbd42d2c4d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brühstück
- 40 g Roggenkörner
- 20 g Brotbrösel (siehe Tipp)
- 110 g Wasser
Roggensauerteig
- 150 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Roggensauerteig), siehe Tipp
- 110 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
Kartoffeln kochen
- 500 g Wasser
- 180 g Kartoffeln, mehligkochend, mit Schale (große Kartoffeln halbiert)
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- Wasser zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 300 Weizenmehl Type 550 oder 700 und mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz (7-9 g)
- 70 g Walnüsse, halbiert
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 9282 kJ / 2283 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 362 g
- Vetten
- 50 g
- Vezels
- 32.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15 Std. 45 Min
Kosaken-Doppelbrot
14 Std. 30 Min
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Dinkelweckerl
23h 40min
Gewürzbrot
16h 30 min
Buttermilchbrot
18h
Kommissbrot
15 godz. 30 min
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 Std. 30 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16h 45min
Wachauer Laberl
15 godz. 20 min
Bauernbrot
16 godz. 15 min