Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roggensauerteig
- 260 g Wasser, lauwarm
- 20 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 200 g Roggenmehl Type 1150
Quellstück
- 25 g Paniermehl
- 50 g Wasser
Hauptteig
- 90 g Wasser
- 280 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 1 TL Schmalz
- Öl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 382 kJ / 91 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 250 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gewürzbrot
16 godz. 30 min
Hayas Sauerteigbrot
20 Std.
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15 godz. 45 min
Kommissbrot
15 godz. 30 min
Bauernbrot
16h 15min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 godz. 40 min
Buttermilchbrot
18 godz.
Kosaken-Doppelbrot
14 godz. 30 min
Roggen-Dinkel-Brot
8 Std.
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min
Dinkel-Buchweizen-Brot
2 Std. 30 Min
Waldstauden-Roggenbrot
23 Std. 30 Min