Dinkel-Sauerteigbrot

Dinkel-Sauerteigbrot

3.9 60 beoordelingen
Voorbereiding. 1u. 30min
Totaal 20u.
20 Scheiben

Ingrediënten

Roggensauerteig
  • Wasser lauwarm
    260 g
  • Anstellgut (Roggensauerteig)
    20 g
  • Roggenmehl Type 1150
    200 g
Quellstück
  • Paniermehl
    25 g
  • Wasser
    50 g
Hauptteig
  • Wasser
    90 g
  • Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
    280 g
  • Salz (10-12 g)
    2 TL
  • Schmalz
    1 TL
  • Öl zum Einfetten

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Scheibe

Natrium 250 mg
Eiwitten 3 g
Calorieën 382 kJ / 91 kcal
Vetten 1 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 19 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...