Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roggensauerteig
- 260 g Wasser, lauwarm
- 20 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 200 g Roggenmehl Type 1150
Quellstück
- 25 g Paniermehl
- 50 g Wasser
Hauptteig
- 90 g Wasser
- 280 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 1 TL Schmalz
- Öl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 382 kJ / 91 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 250 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hayas Sauerteigbrot
20 godz.
Dinkelweckerl
23 Std. 40 Min
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Kosaken-Doppelbrot
14 Std. 30 Min
Kommissbrot
15 Std. 30 Min
Dinkel-Vollkornbrote mit Quinoa
24 Std.
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15u. 45min
Waldstauden-Roggenbrot
23 Std. 30 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min
Vinschgerl
14 Std.
Kartoffel-Walnuss-Brot
15h 40min
Buttermilchbrot
18h