Apparaten en accessoires
Dinkel-Sauerteigbrot
Voorbereiding. 1u. 30min
Totaal 20u.
20 Scheiben
Ingrediënten
Roggensauerteig
-
Wasser lauwarm260 g
-
Anstellgut (Roggensauerteig)20 g
-
Roggenmehl Type 1150200 g
Quellstück
-
Paniermehl25 g
-
Wasser50 g
Hauptteig
-
Wasser90 g
-
Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten280 g
-
Salz (10-12 g)2 TL
-
Schmalz1 TL
-
Öl zum Einfetten
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Scheibe
Natrium
250 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
382 kJ /
91 kcal
Vetten
1 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Das Backbuch
128 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Bauernbrot
16u. 15min
Buttermilchbrot
18u.
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20u. 10min
Zwirbel-Graubrot
16u.
Dinkel-Wolke
16u. 30min
Dinkelweckerl
23u. 40min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16u. 40min
Kosaken-Doppelbrot
14u. 30min
Waldstauden-Roggenbrot
23u. 30min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15u. 40min
Hayas Sauerteigbrot
20u.
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15u. 45min