Dinkel-Sauerteigbrot
TM6 TM5

Dinkel-Sauerteigbrot

3.9 (35 beoordelingen)

Ingrediënten

Roggensauerteig

  • 260 g Wasser, lauwarm
  • 20 g Anstellgut (Roggensauerteig)
  • 200 g Roggenmehl Type 1150

Quellstück

  • 25 g Paniermehl
  • 50 g Wasser

Hauptteig

  • 90 g Wasser
  • 280 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
  • 2 TL Salz (10-12 g)
  • 1 TL Schmalz
  • Öl zum Einfetten

Voeding
per 1 Scheibe
Calorieën
382 kJ / 91 kcal
Eiwitten
3 g
Koolhydraten
19 g
Vetten
1 g
Verzadigd vet
0 g
Vezels
2.8 g
Natrium
250 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten