Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bestäuben
- 150 g Roggenkörner
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 320 g Wasser
- 2 TL Salz
- 1 TL Honig
- 20 g Apfelessig
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 2 - 3 TL Kümmelsamen, nach Geschmack, und etwas mehr zum Bestreuen
- grobes Meersalz zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 553 kJ / 72 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min
Landbrot Backhausart
1h 40min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Dinkel-Roggen-Landbrot
3h
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15h 45min
Dinkel-Malz-Brot
1h 40min
Schweizer Bauernbrot
7 godz.
Nuss-Möhren-Topfbrot
2h 45min
Buttermilchbrot
18 Std.
Roggen-Malzbier-Brot
2h 20min