Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roggensauerteig
- 330 g Wasser
- 15 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 255 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
Quellstück
- 170 g Roggenkörner
- 255 g Wasser
Hauptteig
- 85 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 15 g frische Hefe
- 255 g Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 170 g Dinkelmehl Type 630
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 12102 kJ / 2990 kcal
- Eiwitten
- 86 g
- Koolhydraten
- 571 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 70.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kommissbrot
15 Std. 30 Min
Roggen-Schmalz-Brot
16 godz. 10 min
Zwirbel-Graubrot
16 godz.
Oberländer
14 godz. 30 min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min
Wachauer Laberl
15h 20min
Gewürzbrot
16 Std. 30 Min
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 godz. 30 min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16h 45 min
Buttermilchbrot
18 Std.