Dinkel-Buchweizen-Brot

Dinkel-Buchweizen-Brot

4.3 342 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 30min
15 Scheiben

Ingrediënten

  • Dinkel
    400 g
  • Buchweizen
    50 g
  • Wasser
    500 g
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Leinsamen
    50 g
  • Sesam
    75 g
  • Sonnenblumenkerne
    100 g
  • Haferflocken, zart und etwas mehr zum Ausstreuen und Bestreuen
    50 g
  • Salz
    1 TL
  • Essig
    10 g
  • Butter zum Einfetten

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Scheibe

Natrium 158 mg
Eiwitten 4 g
Calorieën 442 kJ / 106 kcal
Vetten 4 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 14 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...