![Dinkel-Buchweizen-Brot Dinkel-Buchweizen-Brot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e23888cc-234b-4298-87ec-fe19644e8b25/Derivates/bfe43145-353a-4b49-9541-2ae657424147.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Dinkel
- 50 g Buchweizen
- 500 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g Leinsamen
- 75 g Sesam
- 100 g Sonnenblumenkerne
- 50 g Haferflocken, zart, und etwas mehr zum Ausstreuen und Bestreuen
- 1 TL Salz
- 10 g Essig
- Butter zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 442 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 158 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dinkel-Vollkornbrötchen
35 min
Dinkel-Roggen-Landbrot
3h
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1h 30min
Dinkel-Ciabattabrötchen
2h
Irisches Buttermilchbrot
45 min
4-Korn-Minis
45 min
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3h
Amaranth-Brötchen
9 Std.
Möhrenbrot
2h
Dinkel-Sauerteigbrot
20h
Vollwertbrot
2h 20min
Dinkel-Bürli
11 Std.