Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kochstück
- 100 g Roggenkörner
- 350 g Wasser
- 30 g Leinsamen
- 50 g Haferflocken
- 50 g Erdnüsse, geröstet, ungesalzen
Hauptteig
- 220 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g frische Hefe
- 450 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 15 g Butter, kalt
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Sonnenblumenkerne zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 933 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dinkel-Vollkornbrote mit Quinoa
24h
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7h
Waldstauden-Roggenbrot
23h 30min
Dinkelsemmerl
14h 30min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15h 40min
Dinkelweckerl
23h 40min
Joghurtbrötchen mit Sesam und Mohn
14h
Müsliweckerl
15ωρ. 30 λεπτ.
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15h 45min
Wurzelbrot mit Nüssen und Frühlingskräutern
15u.
Nuss-Möhren-Topfbrot
2 godz. 45 min
Dinkel-Vollkornbrötchen
35min